Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Módszertani sorozat indul

2008.12.22

Az e-tanárikar oldalon módszertani sorozat indul, ahol a pedagógusok ötleteket meríthetnek mndennapi munkájukhoz. A sorozat címe: Hétről-hétre módszertan, s mint a címéből is sejteni lehet azon kívül, hogy módszertanról fog szólni, hetente lesznek friss cikkek a honlapon, ahova érdemes benézni a pedagógusoknak.

A sorozatot a III. Országos Interaktív tábla Konferencia visszajelzései alapján indította a Műszaki Kiadó, ahol a pedagógusok elsősorban a konferencián kapott ötleteket értékelték nagyon. A kiadó úgy döntött, hogy akkor a pedagógusoknak továbbib módszertani ötleteket tesz elérhetővé, illetve a pedagógusoktól is vár további ötleteket.

A Táblatanító negyed éves megjelenése nem teszi lehetővé mindazt a sok ötlet megjelentetését, melyet a pedagógusok szívesen olvasnak, így online formában az e-tanárikaron teszi mindezt.

A sorozat bevezetője: http://etanarikar.hu/cikk_megj.php?hid=4 

Itt a módszertani honlapon is részletesen beszámolunk a sorozat interaktív táblákkal kapcsolatos cikkeiről. Mindenkinek jó szórakozást és további ötleteket kívánunk hozzá!

A hétről-hétre módszertan cikkeiről a beszámolók itt olvashatóak: /cikkek/elso-lepesek-interaktiv-tablan