Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BETT SHOW 2009

2009.01.12

London, 2009. január 14-17. Az angliai oktatási kiállítás és vásár időpontja. Már csak két nap a kapunyitásig. A kiállításon 700 kiállító mutatja be az IKT eszközökhöz kapcsolódóan a termékeit. Interaktív táblákat, szavazóegységeket, a cégek az általuk fejlesztett tartalmakat, tréningeket kínálnak. Ezeken kívül előadásokat hallgathatunk egyetmekről, kutatóktól, akik bemutatják az eszközökkel kapcsolatos kutatásaik eredményeit.

A tavalyi évben kb. 29000 látogatója volt a kiállításnak, innen is érzékelhető, hogy milyen nagyszabású esemény ez az IKT eszközök használatánál. Az idén is több, mint 100 előadás hangzik el az infokommunikációs eszközök használatáról.

Tavalyi évben itt mutatta be a Promethean az ActivExpressionját, s igyekszik minden cég erre az időpontra időzíteni valamilyen újdonságot, hiszen ők a kiállítás honlapján külön is megjelennek. A mai napon 53 új produktum szerepel ezen az oldalon.

Nézzünk közülük találomra egyet: http://www.idcardcentre.co.uk/Video.asp?vid=Tattoo egy nyomtató bemutatása - Tattoo névre hallgat. Angol nyelvleckének sem rossz. :)

S még sorolhatnánk az új termékeket!

Érdemes körülnézni a BETT SHOW honlapján, és felfedezni azokat a honlapokat, melyeket a BETT SHOW honlapjáról indulva találunk. http://www.bettshow.com

A héten megyek a kiállításra és beszámolok, hogy milyen újdonságokat látok interaktív táblák és szavazóegységek ügyében.

 Mindenesetre addig is érdemes körülnézni a következő oldalon megszűrva, hogy ténylegesen mi érdekel bennünket a kiállítók közül:

http://www.bettshow.com/page.cfm/Action=ShowCategory/CatPageID=13

Már csak az interactive whiteboards -okat, azaz az interaktív táblákat bejelölve 181 találatot kaptam:

181 egyezés
 
Kiállító : 63
Beszállítói könyvtár : 19
Termék információ : 72
Előadás : 15
Sajtóközlemény : 9
Újdonság a BETT-en : 3

 

Nézzük a kiállítók közül a portugál Nautilus honlapját meg, rajta a videóval, hátha ötleteket meríthetünk: http://www.uninet.pt/

De érdemes a saját magunk által tanított tantárgyakra, illetve korosztályra is szűrni.