Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BETT SHOW 2010 - előzetes

2009.11.08

2010 januárjában is sor kerül az európai szinten egyik legnagyobbnak titulált oktatási kiállításra és vásárra. London konferenciaközpontjában, Olympiában megrendezésre kerülő BETT SHOW már most több, mint 600 kiállítót gyűjtött össze, hogy az oktatásban az IKT eszközök felhasználását bemutassa. Természetesen szerepel köztük az interaktív tábla is!

 

BETT SHOW 2010 - London

Régóta aktív látogatója vagyok a kiállításnak, s ezen a hétvégén megvettem a jegyem a jövő évi rendezvényre is. A kiállításon egyre több magyarral találkozom, egyszerűen azért, mert elérhetővé vált az előadásokat is bőven tartalmazó show. Hogy nagyságrendileg is el tudja mindenki képzelni, a saját repülőjegyem, londoni transzferrel együtt 25.000 Ft volt oda-vissza. Persze, mindenki maga tudja, hogy mire költ ennyi pénzt, s nem is ezt szeretném propagálni, hogy mindenki menjen Londonba. Aki még is az utazás mellett dönt itt tud ingyenesen regisztrálni:

 

Kép

 

Nem szökséges azonban feltétlen utaznunk, hiszen a konferenciáról egy internet kapcsolattal itthonról is tájékozódhatunk. A rendezvény szervezői ugyanis első évben léptek a közösségi portálok irányába is, tehát megtalálhatjuk őket a Twitteren és a Facebookon is.

 

BETT SHOW csoportja a Facebookon...

 

 Kövesd a BETT SHOW eseményeit a Twitteren!

De érdemes ellátogatni a kiállítók honlapjaira is, hiszen borzasztóan sokrétő a konferencia, s az általunk érdeklődésre számot tartó kiállításokra rászűrhetünk, kereshetünk kiállítókat, megismerhetjük tevékenységüket online, illetve felvehetjük velük a kapcsolatot, ha ez tűnik célszerűnek.

 Írok egy egyszerű példát, a tavalyi esemény nagy kedvence volt a következő cég, aki az idén is a kiállítók között van. A honlapjukra ellátogatva, megtalálhatjuk, milyen termékeket kínálnak.

 

A 2simple cég honlapja - a BETT SHOW egyik kiállítója

Ez csak egy példa volt a sok közül, igyekszünk a BETT Show kiállítói közül azokat bemutatni itt, akik az interaktív tábla témában érintettek. Kísérjék figyelemmel honlapunkat!

A galériában a tavalyi kiállítás képei vannak!

 

 

A mappában található képek előnézete BETT SHOW - London 2009

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.