Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


IV. Országos Interaktív tábla Konferencia - Meghívó

2009.06.14

     

Az elmúl évek sikeres konferenciáin, az ottani tapasztalatokat feldolgozva kezdte meg az idén a Műszaki Kiadó a 2009-es interaktív táblákról szóló konferenciájának szervezését. S ahogy azt már a tavalyi konferencián sejteni lehetett az a sok minden, amit szeretnének a pedagógusoknak bemutatni a táblaforgalmazók, pedagógusok, kiadók, bizony nem fér bele egy napba. Így kétnaposra terveztetett a konferencia, melynek címe az idén:  IV. Országos Interaktív tábla Konferencia és Módszertani Börze. A meghívóját természetesen itt is közreadjuk.

„… ha tél, akkor karácsony, ha tavasz, akkor húsvét, ha ősz, akkor iskolakezdés – és Interaktív tábla Konferencia!”

     

Kedves Pedagógus!


 
Talán nem találja túl fellengzősnek az állítást: úgy gondoljuk, hallotta már hírét a Műszaki Kiadó által megrendezett Országos Interaktív tábla Konferenciának. Amennyiben igazunk van, és előző felvetésünk helyénvaló, akkor hosszasan nem kell ecsetelnünk, miről is szól ez a rendezvény – ha viszont tévednénk, kérem, bocsássa meg, hogy a következőkben mégsem a rendezvény bemutatását olvashatja majd, hanem néhány információt arról, hogy mitől is lesz ez a korábbiaknál több.

A rendezvény kapcsán a változás legszembetűnőbben két fontos területen vehető észre: egyik az esemény elnevezése, másik pedig a rendezvény időtartama. Idén kifejezőbb címre váltottunk, ezzel lazítva nyakunkon az interaktív táblák súlyos béklyóját, amivel szeretnénk a korábbinál is erősebben kiemelni: a rendezvény nem csupán a táblákról szól, és nem „csak” egy konferencia. A középpontban az eszközzel szoros összefonódásban ott a módszer is, és szándékaink szerint ezt meg is mutatjuk. Ráadásul a lehető legszélesebb közönségnek! Ezen célunkat a program idejének meghosszabbításával szeretnénk elérni, így az alkotóműhelyek szombaton kerülnek megrendezésre, de a pénteki megnyitón és szakmai délutánon regisztráció nélkül, szabad belépéssel várunk mindenkit!

Idén szeretnénk még érdekesebbek, hasznosabbak lenni – jöjjön és döntse el, sikerült-e.

Kérjük, tájékoztassa kollegáit is: szeptember 25-26-án a Kempelen Farkas Hallgatói Információs központban kerül megrendezésre a IV. Országos Interaktív tábla Konferencia és Módszertani Börze.

Üdvözlettel: Orgován Katalin
Ügyvezető igazgató

 Részletes programhoz, kérem kattintson ide: http://www.etanarikar.hu/hir_megj.php?hid=69&h=a&p=1