Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


E-tanárikar - új tanári közösségi weboldal

2008.04.07

Az interaktív táblák, és az interaktív tananyagok elterjedését szolgálja Magyarországon Műszaki Kiadó weboldala, az E-tanárikar, melynek már most több, mint 1000 tagja van.

A regisztrálás nem nehéz, amennyiben érdeklődik az ilyen közösségek iránt, szeretne megosztani, illetve megosztott anyagokhoz hozzáférni, értesülni az újdonságokról, regisztráljon a webhelyen. A következő képre kattintva eljut az E-tanárikar honlapjáig:

Kép

Forrás: http://www.muszakikiado.hu/klubtagsag/id=213

 

Eredeti szöveg:

Ön pedagógus, és szeretne egy most születő, új közösség tagja lenni? Ne habozzon, regisztráljon!
 
A www.e-tanárikar.hu weboldal célja, hogy egy interaktív, az újításokra nyitott tanári közösséget hívjon életre: a regisztráltak kapcsolatokat építhetnek, újíthatnak fel, a fórumban lehetõségük nyílik szabad eszmecserére. Az interaktivitás egyik haszna lehet a kölcsönös segítségnyújtás: a Segédanyagok menüpontban nemcsak böngészhetnek az anyagok között, hanem továbbiakat tölthetnek fel. Lehetőségük nyílik közvetlen kapcsolatot kialakítani a kiadványok szerkesztõivel, a tananyagok fejlesztõivel, területi képviselõinkkel - köztük a Keresés menüpont Szerzõk, szerkesztõk, fejlesztõk menüpontjában böngészhet.

Az oldalon regisztrált pedagógusok elsõként értesülhetnek az e-tábla programhoz kapcsolódó újdonságokról, programokról. A legaktívabb tagok kiemelt besorolást kapnak majd, és különbözõ meglepetésekre, kedvezményekre számíthatnak.

A legaktívabb iskolák, ahonnan a legtöbb aktív pedagógus regisztrál lehetőséget kapnak majd kezdőoldalunkon bemutatkozásra, partnerként való megjelenésre, és az e-tábla programban való közvetlenebb részvételre.

Szeretnénk, ha egy jól működő, dinamikus közösséget hívhatnánk életre ezen oldal elindításával!