Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Web 20.10 - Discovery Education

2010.04.12

Az oldalon, tanári óravázlatoktól kezdve a képgalériákig, a puzzle szerkesztőkön át sok minden megtalálható, érdemes itt körülnézni!

Kép

Az oldalon a legújabb web 2.0-ás eszközök bemutatása azok használhatósága jól látható. Pl.  a következő videó is ezen az oldalon található, mely a prezentációkészítés új lehetőségeit web2010.discoveryeducation.com/mutatja be :

 

De Puzzle készítőt is találhatunk itt, amit már pár lépésben megtanulhatunk használni. Ne a megszokott képesre gondoljunk, hanem a szókirakókra, keresztrejtvényekre, pillanatok alatt készíthetünk megfelelő interaktív táblán jól használható feladványokat a tanítványainknak! (kattints a képre!)

Puzzlemaker - betűkeresők, kirakók, rejtvények

 Pl. ezzel a puzzle készítő alkalmazással készült a következő szókereső, csak az Ő és az Ű betűt tartalmazó szavakat célszerű kerülni!

Interaktív tábla szókereső rejtvény

 Mindenkinek jó szórakozást, ha az oldal valamelyik része nagyon jó, kérlek a linkjét dobd ide a hozzászólásokhoz, s mi írunk róla, a felhasználásáról is, de ha te írsz, azt is szívesen megjelentetjük! (Természetesen névvel, intézménnyel, ahogy kívánod!)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.